Начало

Храни и добавки

Еликсир на младостта: Лекарство с чесън по древна китайска рецепта


Дата: 2015-10-07 15:26


Еликсирът на младостта с чесън по древна китайска рецепта е от 2 000 пр.н.е.

През 1971 г. експедиция на ЮНЕСКО намерила в тибетски манастир  рецепта на  древно хомеопатично лекарство. Рецептата, написана глинена плочка, е преведена  и е публикувана на много световни езици. Предполага се, че лекарството за пръв път е направено две хиляди години преди новата ера.

Елексирът на младостта с чесън изчиства от токсини

Еликсирът на младостта по тази китайска рецепта освобождава организма от вредните вещества, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, предпазва от инфаркт, склероза, стенокардия и образуване на тумори. Освен това лекува главоболието и подобрява зрението.

Лекарството с чесън  по древната китайска рецепта се приготвя и консумира стриктно и се пие на интервал от пет години. Ако направите грешка в пиенето или не вземете съответната доза се препоръчва да спрете консумацията. За това лекарство е необходима голяма дисциплина, но резултатите, които получавате след приемането му  са невероятни, защото лекарството е известно още и като истински еликсир на младостта.

Приготвяне на еликсира на младостта с чесън по древната китайска рецепта

Ще ви бъдат необходими 350 грама чесън, който се нарязва на ситно, а след това се счуква добре с дървени чукало. Прибавете  300 мл 96 % спирт и след това  прехвърлете сместа в буркан, който затворете   плътно и оставете  да престои  10 дни.

След това течността се прецежда през плат и се оставя да престои  още два до три дни.

След като сте направили всичко това, можете да започнете употребата на лекарството с чесън според дадената  таблица.

Този еликсир на младостта от старата  китайска  рецепта се пие на капки, които се разтварят  в 50 мл мляко със стайна температура. Пие се  всеки ден за закуска, обяд и вечеря. Първия ден за закуска пиете една капка, за обяд 2, на вечеря 3.

На следващия ден продължавате със схемата, която ви е дадена в таблицата. Когато стигнете до 11-ия ден започвате да пиете по 25 капки на всяко хранене и пиете докато свърши течността.

Автор: БАЗП  Източник: http://e-zdravey.com/

КоментариВидео: БАЗП права на пациента

Анкета

Прави ли ви лекуващия лекар антибиограма преди да ви изпише антибиотик?

Да
Не


Общо гласове: 4665

Партньори